Законодавство України щодо реалізації Європейської хартії регіональних або міноритарних мов - Вітман, Костянтин Миколайович; Вітман, К. М.; Vitman, Kostiantyn M. (Одеса : Видавництво «Юридика», 2023)
Обрання адекватної моделі етнокультурного життя у тій чи іншій державі багато в чому закладає перспективи розвитку її соціально-політичних відносин, а в деяких випадках – і перспективи збереження і прогресу самої цієї держави.
Вітман К. М. Законодавство України щодо реалізації Європейської хартії регіональних або міноритарних мов / К. М. Вітман // Європейські орієнтири розвитку України в умовах війни та глобальних викликів ХХІ століття: синергія наукових, освітніх та технологічних рішень : у 2 т. : матеріали Міжнар. наук.- практ. конф. (м. Одеса, 19 травня 2023 р.) / за заг. ред. С. В. Ківалова. – Одеса : Видавництво «Юридика», 2023. – Т. 1. – С. 154-157.
Keywords: етнонаціональна політика; мовна політика; регіональні або міноритарні мови; нетериторіальні мови; національні меншини; ethno-national policy; language policy; regional or minority languages; non-territorial languages; national minorities; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE