Методологічне значення юридичних конструкцій - Кельман, Михайло Степанович; Кельман, Михаил Степанович; Kelman, Mykhailo S. (My University, 2009)
Розглядається стан та значення юридичних конструкцій в праві і правознавстві, а також перегляд з значення в контексті методу правознавства та предмета юридичної науки, власного змісту права.

Рассматривается состояние и значение юридических конструкций в праве и правоведении, а также пересмотр из значения в контексте метода правоведения и предмета юридической науки, собственного содержания права.

The article deals with the state and essence of legal constructions in law and jurisprudence and also viewing their role in the context of jurisprudence method and the subject of juridical science and the law of its proper sense.
Кельман М. С. Методологічне значення юридичних конструкцій / Кельман М. С. // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України, ОНЮА. – Одеса : Фенікс, 2009. – Вип. 38. – С.106-113.
Keywords: методологічні дослідження юридичних конструкцій; юридичні конструкції; юридична техніка; юридична діяльність; методологические исследования юридических конструкций; юридические конструкции; юридическая техника; юридическая деятельность; methodological study of legal constructions; legal constructions; law technique; legal activities