Охорона житлових прав неповнолітніх - Адаховська, Надія Сергіївна; Адаховская, Надежда Сергеевна; Adakhovska, Nadiia S. (My University, 2017)
Стаття присвячена шляхам і способам охорони житлових прав дітейсиріт та дітей, які залишилися без піклування батьків. У статті приділено увагу судовому захисту житлових прав, відповідальності уповноважених осіб за невиконання обов’язків щодо захисту житлових прав неповнолітніх.

Статья посвящена путям и способам охраны жилищных прав детей-сирот и детей, оставшихся без попечения родителей. В статье уделено внимание судебной защите жилищных прав, ответственности уполномоченных лиц за неисполнение обязанностей по защите жилищных прав несовершеннолетних.

The article is devoted to ways and means to protect the housing rights of orphans and children left without parental care. The attention is paid to judicial protection of housing rights, responsibilities of authorized persons for breach of duty to protect the housing rights of minors.
Адаховська Н. С. Охорона житлових прав неповнолітніх / Н. С. Адаховська // Часопис цивілістики. – 2017. – Вип. 22. – С. 41-45.
Keywords: діти-сироти; діти, що залишилися без піклування батьків; захист житлових прав; судовий захист; органи опіки та піклування; збереження і надання житлових приміщень; дети-сироты; дети оставшиеся без попечения родителей; защита жилищных прав; судебная защита; органы опеки и попечительства; сохранение и предоставление жилых помещений; orphan children; children left without parental care; protection of housing rights; judicial protection; guardianship and custody agencies; preservation and provision of accommodation