Проблеми представництва адвокатом інтересів потерпілого у кримінальній справі - Врублевська, В. С. (Одеса:Фелікс, 2013)
У статті з'ясовано правові підстави та зміст діяльності адвоката як представника інтересів потерпілого у кримінальній справі. Проаналізовано проблемні питання обов'язкової участі адвоката як представника потерпілого при розгляді кримінальної справи в суді.
Врублевська В. С. Проблеми представництва адвокатом інтересів потерпілого у кримінальній справі / В. С. Врублевська // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.285-287.
Keywords: адвокат; представник потерпілого; кримінально-процесуальна діяльність; розслідування; надання правової допомоги