Види наративних масок психонаративу (на матеріалі англійської мови) - Ткаченко, І. А.; Ткаченко, Іван Анатолійович; Tkacienko, І. А. (Одеса, 2017)
У статті виокремлено різні засоби імплікаціі наративноі маски в постмодерністському просторі психонаративу. Виявлено специфіку функціонування лінгвостилістичних засобів актуалізаціі наративноі маски, яку <надягає» наратор чи персонаж постмодерністського дискурсу в ході оповіді залежно від змісту наративноі ситуаціі.

The article outlines various means of implication of the narrative mask in the postmodern space of psychonarrative. The article proposes peculiarity of functioning of linguostylistic means of actualization of the "narrative mask" that "wears" the narrator or character of postmodern discourse during the narration, depending on the content of the narrative situation.
Ткаченко, І. А. Види наративних масок психонаративу (на матеріалі англійської мови) / І. А. Ткаченко // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 10. – Т.1. – С. 108-112.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; наративна маска; наративна ситуація; психонаратив; психологічний архетип; narrative mask; narrative situation; psychonarrative; psychological archetype