Медіація як особливий спосіб вирішення правових спорів ЄС - Платонова, Катерина Дмитрівна (Одеса : Гельветика, 2020)
Проведено аналіз нормативно-правових актів, прийнятих Європейським Союзом, що складали підвалини для встановлення інституту медіації та подальшого його розвитку. Визначено подальші цілі європейських регіональних організацій для поширення ідеї медіації у суспільстві.
Платонова К. Д. Медіація як особливий спосіб вирішення правових спорів ЄС / К.Д. Платонова // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 349-351.
Keywords: медіація; рекомендація; Європейський Союз; директива; доступ до правосуддя; медіатор