Договірні зобов'язання з аутсорсингу : правова природа та деякі проблеми застосування - Згама, Антоніна Олександрівна (My University, 2018)
Стаття присвячена дослідженню правової природи договору аутсорсингу. Здійснено аналіз наукових підходів до змісту договірних зобов’язань з аутсорсингу. Проведено аналіз національного законодавства про аутсорсинг. Розглядаються проблеми реалізації аутсорсингових відносин.
Згама А. О. Договірні зобов'язання з аутсорсингу : правова природа та деякі проблеми застосування / А. О. Згама // Підприємництво, господарство і право. – 2018. - № 2. – С. 48-52.
Keywords: договір аутсорсингу; аутсорсинг; аутсорсингові відносини; господарський договір; аутстафінг; послуги з надання персоналу