Техніко-криміналістичні засоби, що застосовуються під час проведення обшуку, та їх класифікація - Фалінський, Павло; Falinskyi, Pavlo (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
У тезах доповіді розглянуто положення, що стосуються сутності та особливостей побудови класифікації техніко-криміналістичних засобів, що застосовуються під час проведення обшуку. Розкрито теоретичне та практичне значення побудови такої класифікації. The reportʼs theses consider the provisions relating to the essence and features of constructing a classification of forensic technical means used during a search. The theoretical and practical significance of constructing such a classification is revealed.
Forensic technical means used during a search and their classification
Фалінський П. Техніко-криміналістичні засоби, що застосовуються під час проведення обшуку, та їх класифікація=Forensic technical means used during a search and their classification / П. Фалінський // Експертне забезпечення розслідування організованої злочинності: міжнародний досвід та національна практика : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. м. Одеса, 27 листоп. 2025 р.=Expert Support in the Investigation of Organized Crime: International Experience and National Practice : Proceedings of the International Scientific and Practical Conference (Odesa, 27 November 2025) / [орг. комітет: С. Ківалов, М. Аракелян, О. Катарага, Д. Кішко, Д. Колодін, А. Колодіна, Л. Аркуша та ін.]; Нац. ун-т Одеськ. юрид. акад. кафедра криміналістики, суд. експертиз та поліграф.; Нац. центр суд. експерт. при Міністер. юстиц. Респуб. Молдова; Одеськ. Наук.-дослідн. ін-т суд. експер. Міністер. юстиції України. - Одеса : НУ «ОЮА», 2025. - С. 425-428. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.31174
Keywords: forensic technical means; search; pre-trial investigation; tactical task; техніко-криміналістичні засоби; обшук; досудове розслідування; тактичне завдання