Криміналістична характеристика об’єкта посягання під час вчинення шахрайства у сучасних умовах - Чіпко, Наталія Василівна; Чіпко, Н. В.; Chipko, Nataliia V.; Лисяк, Назар Васильович; Лисяк, Н. В.; Lysiak, Nazar V. (Одеса : Фенікс, 2026)
У сучасному світі швидко розвиваються інформаційні технології, цифрова система соціальних відносин і використання електронних платіжних систем. Це сприяє появі нових різновидів злочинних посягань, що спрямовані на різноманітні матеріальні та нематеріальні блага, які виступають предметом злочинного впливу.
Чіпко Н. В., Лисяк Н. В. Криміналістична характеристика об’єкта посягання під час вчинення шахрайства у сучасних умовах. Соціально-політична та правова система України в цифрову епоху: сучасні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 22 квіт. 2026 р.) : у 2-х т. / заг. ред. С. Ківалова ; НУ «Одес. юрид. академія». Одеса : Фенікс, 2026. Т. 1. С. 608-610. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33301
Keywords: шахрайство; об’єкт посягання; сучасні умови; майно; fraud; object of the offense; current circumstances; property