Проблеми та перспективи запровадження медичного страхування учасників бойових дій як елемента Військово-медичної доктрини - Пацурія, Н. Б.; Пацурия, Н. Б.; Patsuriia, N. B. (Одеса: Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено аналізу проблем і перспектив запровадження медичного страхування учасників бойових дій як елемента Військово-медичної доктрини.
Пацурія Н. Б. Проблеми та перспективи запровадження медичного страхування учасників бойових дій як елемента Військово-медичної доктрини / Н. Б. Пацурія // Наукові праці Національного університету "Одеська юридична академія" : зб. наук. праць / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред), Ю. П. Аленін [та ін] ; відп. за вип. В. М. Дрьомін ; МОН України, НУ "ОЮА". - Одеса : Юрид. л-ра, 2014. - Т. 14. - С. 244-253.
Keywords: страхування; медицинское страхование; медичне страхування учасників бойових дій; добровільне страхування; обов'язкове страхування; страхование; медицинское страхование; медицинское страхование участников боевых действий; добровольное страхование; обязательное страхование; insurance; health insurance; medical insurance combatants; voluntary insurance; compulsory insurance