ІТ-право та кібербезпека в умовах гібридної війни : матеріали Всеукр. круглого столу (м. Одеса, 12 квіт. 2025 р.) - (:unkn) unknown (Одеса : Фенікс, 2025)
Збірник містить матеріали доповідей з теоретичних, історичних і методологічних проблем ІТ-права та кібербезпеки, які були оприлюднені на Всеукраїнському круглому столі «ІТ-право та кібербезпека в умовах гібридної війни» 12 квітня 2025 у Національному університеті «Одеська юридична академія». Збірник спрямований на ознайомлення громадськості з дослідженнями науковців у сфері ІТ-права та кібербезпеки і може бути корисний як у навчальному процесі, так і в практичній діяльності
ІТ-право та кібербезпека в умовах гібридної війни : матеріали Всеукр. круглого столу (м. Одеса, 12 квіт. 2025 р.) / за заг. ред.: Є. О. Харитонова, Ю. Кривенко ; кафедра цив. права НУ «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2025. – 138 с. - URL: https://hdl.handle.net/11300/29600 ; DOI: https://doi.org/10.32837/11300.29603