Офісні інформаційні технології : навчально-методичний посібіник - Лобода, Юлія Геннадіївна; Трофименко, Олена Григорівна (Одеса : Фенікс, 2025)
В навчально – методичному посібнику розглянуто специфіку роботи з текстовими, табличними та мультимедійними онлайн-документами, методи аналізу та візуалізації даних у табличних онлайн-редакторах, функціональні можливості сучасного офісного програмного забезпечення для автоматизації роботи онлайн, можливості та засоби розроблення презентації з використанням мультимедійних онлайн-засобів. Призначено для студентів з метою вивчення і закріплення лекційного матеріалу, підготовки до практичних занять та самостійних робіт з дисципліни «Офісні інформаційні технології».
Лобода Ю. Г., Трофименко О. Г. Офісні інформаційні технології : навч.-метод. посіб. [Електронне видання] / Ю. Г. Лобода, О. Г. Трофименко ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2025. – 158 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29638
Keywords: cпецифіка офісних технологій; cпецифіка офісних застосунків; редагування документів; aналіз часових даних; візуалізація даних; автоматизація документообігу; аналіз фінансових даних