Цівільно-правові аспекти інформаційної безпеки - Кохановська, Олена Велеонінівна (Одеса: Фелікс, 2021)
У статті проаналізовано цивільно-правові аспекти забезпечення інформаційної безпеки як складової національної безпеки України.
Кохановська О. В. Цівільно-правові аспекти інформаційної безпеки / О. В. Кохановська // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 215-219.
Keywords: інформаційна безпека; інформаційний простір; інформаційні ресурси; національна безпека; інформаційна інфаструктура