Вербалізація ціннісних підстав успіху в сучасних україномовних засобах масової комунікації - Марчук, Л. М.; Марчук, Людмила Миколаївна; Марчук, Людмила; Marchuk, L. М. (ВД "Гельветика", 2017)
Статтю присвячено дослідженню текстів україномовних засобів масової комунікації щодо вербалізації ціннісних орієнтирів у житті сучасних українців та створення мовної моделі успіху в різних сферах діяльності, яка б враховувала різноаспектні критерії.

The article is devoted to the study of the texts of Ukrainian-language mass media on the verbalization of'value orientations in the life of modern Ukrainians and the creation of a language model of success in variousfields of activity that would take into account various criteria.
Марчук, Л. М. Вербалізація ціннісних підстав успіху в сучасних україномовних засобах масової комунікації / Л. М. Марчук // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Cпецвип. – С. 138-140.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; ціннісні орієнтири; успіх особистості; професійний рівень; мовні кліше; value orientations; personal success; professional level; language cliches