Конспект лекцій з дисципліни «Ризик менеджмент» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальність D3 «Менеджмент» / 073 «Менеджмент» - Куклінова, Тетяна Вікторівна (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
Конспект лекцій з дисципліни «Ризик-менеджмент» спрямований на формування розуміння сутності ризику та його ролі у діяльності підприємств, засвоєння методів і підходів до ідентифікації, оцінки та управління ризиками. Курс орієнтований на знання про види ризиків, сучасні інструменти їх мінімізації та методи прийняття управлінських рішень в умовах невизначеності. Практичний характер дисципліни дозволить учасникам отримати навички аналізу ризикових ситуацій і виробити компетентність у сфері прийняття ефективних рішень, що можуть бути застосовані у різних галузях бізнесу та менеджменту.
Куклінова Т. В. Конспект лекцій з дисципліни «Ризик менеджмент» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спец. D3 «Менеджмент» / 073 «Менеджмент» [Електронне видання] / Т. В. Куклінова ; кафедра кібербезпеки НУ «Одеська юридична академія». - Одеса, 2025. - 44 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/30894
Keywords: Поняття; сутність і зміст ризик-менеджменту; Закони і принципи ризик-менеджменту; Методологія ризик-менеджменту; Зовнішні і ризики