Реалізація антикорупційної політики ЄС в Україні - Войцехівська, Діана Богданівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті обгрунтовано необхідність та актуальність дослідження досвіду формування та реалізації антикорупційної політики в Україні. що обумовлено її євроінтеграційним вектором розвитку. Доведено, що недостатня ефективність механізмів державної антикорупційної політики унеможливлює проведення структурних реформ на шляху до повноцінного членства України в ЄС.
Войцехівська Д. Б. Реалізація антикорупційної політики ЄС в Україні /Д. Б. Войцехівська // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 366-368.
Keywords: антикорупційна політика ЄС; Європейський Союз; корупція; запобігання та протидія корупції; формування та реалізація антикорупційної політики