Відносини між Україною та ЄС під час COVID -19 - Кіров, Олександр Сергійович (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті висвітлено проблему відносин між Україною та ЄС під час пандемії COVID-19. Доведено, що ЄС допомогає забезпечити стабільне, процвітаюче та демократичне майбутнє країни. Україна- пріоритетний партнер Європейського Союзу.
Кіров О. С. Відносини між Україною та ЄС під час COVID -19 / О. С. Кіров // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 372-373.
Keywords: Європейський Союз; пандемія COVID-19; міжнародні відносини; соціально-економічна криза; Угода між Україною та ЄС