Судові рішення у кримінальному провадженні України - Гуртієва, Людмила Миколаївна; Гуртиева, Людмила Николаевна; Hurtiieva, Liudmyla M.; Лукашкіна, Тетяна Василівна; Лукашкина, Татьяна Васильевна; Lukashkina, Tetiana V. (My University, 2017)
Навчально-методичний посібник підготовлений для студентів IV курсу Інституту кримінальної юстиції Національного університету «Одеська юридична академія» денної форми навчання для підготовки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Судові рішення у кримінальному провадженні». Він містить навчальний план курсу та тематичний план навчальної дисципліни, програму навчальної дисципліни, плани практичних занять з методичними вказівками та рекомендаціями, завдання та питання до самостійної роботи студентів, рекомендовану літературу до навчального курсу.
навч.-метод. посібник
Гуртієва Л. М. Судові рішення у кримінальному провадженні України : навч.-метод. посібник / Л. М. Гуртієва, Т. В. Лукашкіна. − Одеса : Фенікс, 2017. − 112 с.
Keywords: кримінальне провадження; судові рішення; кримінальний процес; підготовче провадження; стадія судового розгляду; кримінальне судочинство; провадження в суді апеляційної інстанції; уголовное производство; судебные решения; уголовный процесс; подготовительное производство; стадия судебного разбирательства; уголовное судопроизводство; производство в суде апелляционной инстанции; criminal proceedings; court decisions; criminal process; preparatory proceedings; stage of trial; criminal justice; proceedings in the court of appellate instance