Лідерство : навчально-методичний посібник - Цільмак, Олена Миколаївна; Корнута, Людмила Михайлівна; Третьякова, Тетяна Миколаївна (Одеса : Фенікс, 2025)
У навчально-методичному посібнику представлений короткий зміст тексту лекцій, викладені плани практичних занять, надані завдання для самостійної роботи здобувачів вищої освіти, вказані питання для підсумкового контролю знань і вмінь здобувачів вищої освіти, розкриті критерії оцінювання знань здобувачів вищої освіти. Видання призначено для здобувачів вищої освіти, які вивчають навчальну дисципліну «Лідерство», здобувачів випускних курсів закладів вищої освіти, державних службовців та викладачів закладів вищої освіти.
Цільмак О. М. Лідерство : навч.-метод. посібник / О. М. Цільмак, Л. М. Корнута, Т. М. Третьякова. - Одеса : Фенікс, 2025. - 92 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/30781
Keywords: Лідерство: поняття та значення; формування лідерства; збагачення лідерства; компетентності та якості лідера; керівництво та лідерство; лідерство в команді; сучасне лідерство