Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Екстремальна та кризова психологія", з спеціальності "053 Психологія", перший (бакалаврський) рівень. - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Екстремальна та кризова психологія» Лефтеров Василь Олександрович. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Екстремальна та кризова психологія» Лефтеров Василь Олександрович. 3. Лефтеров В. О. Навчально-методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Екстремальна та кризова психологія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми спеціальності 053 «Психологія» денної та заочної форми навчання [Електронне видання]. Одеса : МГУ, 2024. 48 с. 4. Лефтеров В.О. Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Екстремальна та кризова психологія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми спеціальності 053 «Психологія» денної та заочної форми навчання [Електронне видання]. Одеса : МГУ, 2024. 67 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Екстремальна та кризова психологія", зі спеціальності "053 Психологія", перший (бакалаврський) рівень ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29389