Інноваційне підприємництво та управління стартапом : навч.-метод. посіб. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти - Кібік, Ольга; Котлубай, Вячеслав (Одеса : Фенікс, 2025)
Навчально-методичний посібник призначений для здобувачів вищої освіти, які вивчають дисципліну «Інноваційне підприємництво та управління стартапом». У посібнику викладено зміст навчальної дисципліни за темами лекцій і практичних занять, практичні завдання з курсу, перелік тем для самостійної роботи, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, теми презентацій і повідомлень, а також список рекомендованих джерел.
Інноваційне підприємництво та управління стартапом : навч.-метод. посіб. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти [Електронне видання] / О. Кібік, В. Котлубай ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2025. – 134 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.30434
Keywords: екосистема; стартап екосистема; дизайн мислення; генерація ідей; MVP (Мінімально життєздатного продукту); бізнес-модель; методи дослідження клієнтів; фази розвитку команди; оцінка ринку; маркетингова стратегія; джерела фінансування стартапу; створення пітч-дека