Окремі питання реформування адвокатури на перших етапах її становлення в незалежній Україні - Ярмак, В. В. (Одеса: Юридична література, 2015)
Дана стаття містить комплексне дослідження основних положень щодо реформування адвокатури в незалежній Україні, наводяться обгрунтовані пропозиції у вирішенні назрілих питань. Проаналізовано найбільш спірні моменти процесу реформи інституту адвокатури, монополія адвокатської діяльності та уніфікація професії, доречність створення органів адвокатського самоврядування та інші.
Ярмак В. В. Окремі питання реформування адвокатури на перших етапах її становлення в незалежній Україні / В. В. Ярмак // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 175-177.
Keywords: адвокат; реформа; адвокатська діяльність; органи адвокатського самоврядування; Закон України "Про адвокатуру" 1993 року