До питання впливу цифрових технологій на систему засобів криміналістичної тактики - Колодін, Денис; Kolodin, Denys; Колодін, Д.; Колодіна, Анна; Колодіна, А.; Kolodina, Anna (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
У тезах розглянуто актуальні питання впливу цифровізації, яка трансформує криміналістичну тактику, а саме змінюючи як зміст окремих тактичних засобів, так і механізм їх реалізації у процесі розслідування кримінальних правопорушень. Акцентовано увагу на тому, що сьогодні сучасні цифрові технології стають не лише джерелом доказової інформації, а й потужним інструментом організації, планування та проведення слідчих (розшукових) дій та негласних слідчих (розшукових) дій. The theses consider the current issues of the impact of digitalization, which transforms forensic tactics, namely by changing both the content of individual actical means and the mechanism of their implementation in the process of investigating criminal offenses. Attention is focused on the fact that today modern digital technologies are becoming not only a source of evidentiary information, but also a powerful tool for organizing, planning and conducting investigative (search) actions and covert investigative (search) actions.
Колодін Д., Колодіна А. До питання впливу цифрових технологій на систему засобів криміналістичної тактики. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози : збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 442-445 . URL: https://doi.org/10.32837/11300.33616
Keywords: криміналістична тактика; цифрова криміналістика; цифрові технології; засоби криміналістичної тактики; цифровізація; криміналістика; forensic tactics; digital forensics; digital technologies; forensic tactics tools; digitalization; forensics