Гуманізація навчально-виховного процесу як умова становлення громадянського суспільства - Третьякова, Тетяна Миколаївна; Третьякова, Татьяна Николаевна; Tret'jakova, Т. (My University, 2012)
The purpose for scientifi c research of this article is to establish interrelationships and common patterns such processes as the humanization of education and the formation of civil society.
Третьякова Т. М. Гуманізація навчально-виховного процесу як умова становлення громадянського суспільства / Т. М. Третьякова // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2012. – Вип.. 46. – С. 295-303.
Keywords: взаємозалежність гуманізації освіти та розвитку громадянського суспільства; освіта в Україні; розвиток громадянського суспільства в Україні; взаимозависимость гуманизации образования и развития гражданского общества; образование в Украине; развитие гражданского общества в Украине; the interdependence of humanization of education and civil society development; Education in Ukraine; the development of civil society in Ukraine