Принцип конфіденційності у дільності прокурора та адвоката - Єфімова, В. А. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті досліджено конфіденційність як принцип організації та діяльності прокурора та адвоката. Зроблено висновок, що принцип конфіденційності є надзвичайно важливим в діяльності адвокатури та органів прокуратури, він по-своєму реалізований в кожному із зазначених інститутів, однак в своїй суті покликаний на забезпечення професійної діяльності кожного з інститутів.
Єфімова В. А. Принцип конфіденційності у дільності прокурора та адвоката / В. А. Єфімова // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 344-347.
Keywords: адвокат; прокурор; конфіденційність; персональні дані; професійна таємниця; інформація з обмеженим доступом; принцип конфіденційності