Науково-дослідницький аспірантський семінар : навчально-методичний посібник - Бехруз, Х. Н.; Грушко, М. В.; Мануїлова, К. В. (Одеса : Юридика, 2023)
У навчально-методичному посібнику викладено основні теоретичні питання науково- дослідницького аспірантського семінару, розкрито напрямки та основні етапи роботи над науковим дослідженням, особливості організації та реалізації спільних досліджень в складі дослідницьких груп, зміст наукового дослідження та його інформаційне забезпе- чення, теоретичні принципи і методологічні засади наукового дослідження, оформлення наукових досліджень, оприлюднення та апробація результатів наукових дослідження. Навчально-методичний посібник містить тестові завдання, що сприяють поглибленню знань, ефективному застосуванню методики. Посібник призначений для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 293 «Міжнародне право» денної та заочної форми навчання закладів вищої освіти.
Науково-дослідницький аспірантський семінар : навчально-методичний посібник / Х. Н. Бехруз, М. В. Грушко, К. В. Мануїлова. – Одеса : Юридика, 2023. – 70 с. – (Серія «Навчально-методичні посібники»). – Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.23518
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; наукове дослідження; наукова інформація; оформлення наукового відкриття; апробація результатів наукового дослідження; оприлюднення результатів наукового дослідження; вимоги до кандидатської дисертації; інформаційний супровід наукових досліджень; асистентська практика