Художній простір у творчості О. де Бальзака - Пилипюк, Л. А.; Pylypiuk, L. A. (Одеса : Гельветика, 2014)
Статтю присвячено дослідженню художнього простору й моделі буття в цілому, аналізу просторового образу творів О. Бальзака. Художній простір як складний макрокомпонент естетичної системи творів реалізований у двох принципах світомоделювання — простір як подія й простір як текст.
Пилипюк Л. А. Художній простір у творчості О. де Бальзака / Л. А. Пилипюк // Одеський лінгвістичний вісник. – 2014. – Вип. 4. – С. 210-214.
Keywords: художній простір; реальний світ; реальний простір; індивідуальний авторський простір; інопростір; деформація часу й простору; час; рух; розвиток; реалізована дія; художественное пространство; реальный мир; реальное пространство; индивидуальное авторское пространство; инопространство; деформация времени и пространства; время; движение; развитие; реализованое действие; artistic space; real world; real space; individual author s space; deformation of time and space; time; movement; development; realized action