Цивільне судочинство у світлі судової реформи в Україні - (:unkn) unknown (Одеса : Фенікс, 2019)
У збірнику містяться матеріали доповідей, які приясвячені новелам цивільного судочинства України. Збірник доповідей розрахований на наукових працівників, викладачів, докторантів, аспірантів, студентів закладів вищої освіти, юристів-практиків, а також усіх, хто цікавиться сучасними питаннями цивільного судочинства України.
Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції ім. Ю. С. Червоного
Цивільне судочинство у світлі судової реформи в Україні : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. ім. Ю. С. Червоного (Одеса, 13 груд. 2019 р.) / за заг. ред. д.ю.н., професора Н. Ю. Голубєвої. – Одеса : Фенікс, 2019. – 89 с.
Keywords: правосуддя; цивільний процес; цивільне судочинство; судова реформа; зміни ЦПК; докази; учасники справи; правосудие; гражданский процесс; гражданское судопроизводство; судебная реформа; изменения ГПК; доказательства; участники дела; justice; civil process; civil proceedings; judicial reform; changes in the Civil Procedure Code; evidence; participants in the case