"Нові" права захисника у кримінальному процесі та окремі проблеми їх реалізації - Ярема, О. О. (Одеса:Фелікс, 2013)
Стаття присвячена розгляду питань, пов'язаних із "новими" правами захисника у кримінальному процесі, висвітлено окремі проблеми їх реалізації.
Ярема О. О. "Нові" права захисника у кримінальному процесі та окремі проблеми їх реалізації / О. О. Ярема // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.362-365.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; захист; захист у кримінальному процесі; права захисника