Співвідношення міжнародного договору і звичаю - Нікіша, Д. О. (My University, 2012)
В статті досліджуються проблеми співвідношення та взаємодії міжнародного договору та міжнародного звичаю в різних аспектах їх існування, а саме в аспектах їх виникнення, дотримання та застосування. Робиться висновок, що міжнародні звичаї та міжнародні договори можуть існувати та діяти паралельно.
Нікіша Д. О. Співвідношення міжнародного договору і звичаю / Д. О. Нікіша // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.125-127.
Keywords: міжнародний договір; міжнародний звичай; міжнародне право; міжнародно-правові норми; судова практика Міжнародного суду ООН; джерело права міжнародного права