Можливості розвитку політичної системи в інтернет - суспільстві майбутнього - Пастух, І. В. (Одеса, 2017)
У статті представлено аналіз питань щодо розвитку політичної системи в інтернет-суспільстві. Зазначено, що технологічні можливості Інтернету створюють умови для переходу від сучасного суспільства приватної власності і представницької демократії до інтернет-суспільства прямої демократії та вільного розповсюдження інформації
Пастух І. В. Можливості розвитку політичної системи в інтернет - суспільстві майбутнього / І. В. Пастух // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 167-169.
Keywords: інформаційний простір; реклама; політична система; Інтернет; сучасне суспільство