Форми реалізації державної політики у сфері міського транспорту - Волік, В. В.; Волик, В. В.; Volik, V. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У статті розглянуто адміністративно-правові та господарсько-правові підходи щодо визначення сутності й напрямів державної політики у сфері міського транспорту. Визначено пріоритетні напрями державної політики в цій сфері.
Волік В. В. Форми реалізації державної політики у сфері міського транспорту / В. В. Волік // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С. 48-52.
Keywords: державна політика; міський транспорт; державне управління; государственная политика; городской транспорт; государственное управление; state policy; city transport; public administration