Підготовка курсових робіт з загальної теорії права та держави : методичні рекомендації для здобувачів фахової передвищої освіти освітньо-професійного ступеня фаховий молодший бакалавр спеціальності 081 «Право» Юридичного фахового коледжу НУ «ОЮА» - Завальнюк, Володимир Васильович; Антошина, Ірина Володимирівна; Іванчук, Віра Євстафіївна; Ковбасюк, Степан Валерійович; Завальнюк, Сергій Володимирович (Одеса : НУ «ОЮА», 2024)
Методичні рекомендації призначені для здобувачів фахової передвищої освіти освітньо-професійного ступеня фаховий молодший бакалавр спеціальності 081 «Право», що навчаються на другому курсі Юридичного фахового коледжу Національного університету «Одеська юридична академія» і пишуть курсову роботу з дисципліни загальна теорія права та держави. В методичних рекомендаціях розкрито порядок підготовки, написання та захисту курсової роботи, наведений перелік основних джерел, та надано приклади оформлення різних структурних частин курсової роботи.
Підготовка курсових робіт з загальної теорії права та держави : метод. реком. для здоб. фах. передвищої освіти освітньо-професійного ступ. фах. молодший бакалавр спец. 081 «Право» Юридичного фахового коледжу НУ «ОЮА» [Електронне видання] / уклад.: В. В. Завальнюк, І. В. Антошина, В. Є. Іванчук, С. В. Ковбасюк, С. В. Завальнюк ; НУ «ОЮА». – Одеса, 2024. – 69 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28219
Keywords: Написання тексту курсової роботи; Визначення об’єкта та предмета дослідження; Підбір навчальних спеціальних наукових джерел; Тематика курсових робіт: теорія права; Тематика курсових робіт: теорія держави; Нормативно-правові акти для написання курсових робіт