Розрахункові завдання з дискретної математики. Модуль №7. Дискретна математика: теорія множин, математична логіка, графи, теорія чисел, алгебраїчні структури : Методичні вказівки та варіанти комплексного індивідуального завдання для студентів першого курсу денної форми навчання всіх напрямків - Стрелковська, Ірина Вікторівна; Стрелковська, І. В.; Стрелковская, Ирина Викторовна; Strelkovska, Iryna V.; Буслаєв, Анатолій Григорович; Буслаєв, А. Г.; Харсун, О. М.; Пашкова, Т. Л.; Баранов, М. І.; Григор’єва, Т. І.; Вишневська, В. М.; Тарасенко, І. В.; et al. (Одеса, 2008)
Запропоновані методичні вказівки містять варіанти комплексних індивідуальних завдань для студентів першого курсу із залікового модуля № 7: Теорія множин. Математична логіка. Графи. Теорія чисел. Алгебраїчні структури. Номера задач позначені двома індексами, перший з яких – номер розділу, другий – номер задачі, № – номер індивідуального завдання, що співпадає з порядковим номером студента по журналу академічної групи. Розв’язок подібних задач, а також розрахункові формули можна знайти у «Практичних заняттях» з Модуля 3 7 а також в списку рекомендованої літератури. Запропоновані вказівки можуть бути використані також на практичних заняттях з вищої математики і при виконанні лабораторних робіт.
Розрахункові завдання з дискретної математики. Модуль №7. Дискретна математика: теорія множин, математична логіка, графи, теорія чисел, алгебраїчні структури : метод. вказ. та варіан. комплекс. індивід. завд. для студ. перш. курсу ден. форми навч. всіх напрямків / І. В. Стрелковська, А. Г. Буслаєв, О. М. Харсун, Т. Л. Пашкова, М. І. Баранов, Т. І. Григор’єва, В. М. Вишневська,Тарасенко, Л. Л. Кольцова. − Одеса, 2008. − 44 с.
Keywords: теорія множин; математична логіка; теорія графів; теорія чисел; алгебраїчні структури; Research Subject Categories::MATHEMATICS