Захист прав неповнолітніх потерпілих на стадії судового розгляду - Крукевич, О. М. (Одеса: Юридична література, 2015)
В статті розглянуто особливості захисту прав неповнолітнього потерпілого на стадії судового розгляду. Проаналізовано правовий механізм захисту прав неповнолітнього потерпілогона на стадії судового розгляду, виявлено проблеми цього питання та запропоновано шляхи вирішення.
Крукевич О. М. Захист прав неповнолітніх потерпілих на стадії судового розгляду / О. М. Крукевич // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 216-218.
Keywords: кримінальне провадження; слідчий; судовий розгляд; потерпілий; неповнолітній потерпілий; захист прав неповнолітнього потерпілого