English for international law students : практикум для підготовки до аудиторних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 29 «Міжнародні відносини» спеціальності 293 «Міжнарожне право» - Шевченко-Бітенська, Олена Валентинівна (Одеса, 2024)
Практикум «English for international law students» призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності «Міжнародне право», що вивчають курс «Англійська мова за професійним спрямуванням». Видання складається з семи розділів, кожен з яких розкриває запропоновану тему, а також містить ряд лексичних і граматичних завдань, що мають поліпшити уміння і знання майбутніх фахівців з фахової англійської мови.
English for international law students : практикум для підготовки до аудиторних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 29 «Міжнародні відносини» спеціальності 293 «Міжнарожне право» [Електронне видання] / уклад. О. В. Шевченко-Бітенська. – Одеса., 2024. – 84 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27744
Keywords: фахова англійська мова; англійська мова; практикум; english for international law students