Особливості побудови сучасних структурованих кабельних систем - Педяш, Володимир Віталійович; Педяш, В. В.; Рудь, Б. А. (Одеса : ОНАЗ ім. О. С. Попова, 2019)
Робота присвячена аналізу питання розробки структурованої кабельної системи, що складає основу інтелектуальної мережі навчального закладу. Проведена декомпозиція мережі на стандартні складові елементи та виконана розробка кожної з них. Розглянуто питання адміністрування та керування елементами розробленої мережі.
Педяш В. В. Особливості побудови сучасних структурованих кабельних систем / В. В. Педяш, Б. А. Рудь // Інфокомунікації – сучасність та майбутнє: матер. дев’ятої міжнар. наук.-пр. конф.(м. Одеса 12-15 лист. 2019 р). – Одеса : ОНАЗ ім. О. С. Попова, 2019. – С. 257-260.
Keywords: сучасні телекомунікаційні послуги; принцип інтеграції; інтелектуальна будівля навчального закладу; Research Subject Categories::TECHNOLOGY