Новітні кримінально-правові дослідження – 2024 : альманах наукових праць - (:unkn) unknown (Миколаїв : МННІП НУ «ОЮА», 2024)
До Альманаху наукових праць, який вже видається вдруге під час повномасштабної війни, розв’язаної країною-агресором, увійшли матеріали, присвячені проблематиці сучасного кримінального права, яке існує в демократичних державах та базується на засадах верховенства права. Автори репрезентованих у збірнику наукових праць, якими виступили як відомі дослідники проблем кримінального права в їх теоретичній та прикладній площині, так і молоді науковці, які роблять перші, але дуже впевнені кроки у формуванні власної теоретичної та практичної правосвідомості, досліджують актуальні питання становлення, сучасного стану та перспектив подальшого розвитку кримінального права України, пропонуючи власні концепти вирішення нагальних проблем, сформованих соціально-політичним викликом сьогодення, одним з яких є продовження розпочатої до повномасштабної війни активної діяльності з формування нового за змістом та формою кримінального закону України. Видання може викликати зацікавленість вчених, аспірантів і студентів, співробітників судових та правоохоронних органів, державних службовців, а також всіх тих, хто замислюється над проблемами українського кримінального права та практики його застосування в сучасних умовах воєнного часу в Україні та шукає відповіді на питання, поставлені необхідністю підвищення ефективності кримінально-правового регулювання.
Новітні кримінально-правові дослідження – 2024 : альманах наукових праць / за ред. д.ю.н., професора О. Козаченка, доктора філософії (PhD) в галузі права, доцента О. Мусиченко. – Миколаїв : МННІП НУ «ОЮА», 2024. – 183 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27756
Keywords: сучасне кримінальне право; кримінально-правові дослідження; кримінальне право України