Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Технології створення програмних продуктів» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Технології створення програмних продуктів» Лебедєва О.Ю. 2. Лебедєва О.Ю. Технології створення програмних продуктів : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів [Електронне видання] / Лебедєва О.Ю. Кафедра комп’ютерної інженерії та інноваційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 24 с. 3. Лебедєва О.Ю. Технології створення програмних продуктів : Опорний конспект лекцій для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями галузі «Інформаційні технології» [Електронне видання] ; Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 33 с. 4. Лебедєва О.Ю. Технології створення програмних продуктів. Методичні вказівки до практичних робіт для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями галузі «Інформаційні технології» [Електронне видання] ; Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 64 с. 5. Робоча програма навчальної дисципліни «Технології створення програмних продуктів» Лебедєва О.Ю. 6. Лебедєва О.Ю. Технології створення програмних продуктів : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів першого бакалаврського) рівня спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» [Електронне видання] ; Кафедра комп'ютерної інженерії та інноваційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 16 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Технології створення програмних продуктів» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32492