Творчість Романа Андріяшика в рецепції радянської критики - Савчин, Н. Б.; Savchyn, N. В. (Одеса : Гельветика, 2015)
Стаття присвячена аналізу критичної і наукової рецепції прозової спадщини Романа Андріяшика в умовах радянського тоталітаризму 60-80-х років XX cт. Висвітлюється історія публікації та критичних оцінок у періодиці його романів «Люди зі страху», «Додому нема вороття», «Полтава», «Кровна справа», «Сад без листопаду», «Думна дорога» та «Сторонець».
Савчин Н. Б. Творчість Романа Андріяшика в рецепції радянської критики / Н. Б. Савчин // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 5. – Т. 2 – С. 129-132.
Keywords: рецепція; роман; повість; літературна критика; періодика; журнал; стаття; рецензія; рецепция; повесть; литературная критика; периодика; статья; рецензия; reception; novel; story; literary criticism; periodicals; journal; article; review