Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Менеджмент Маркетинг" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Комплекс включає: 1_РП Менеджмент Маркетинг. 2_Силабус Менеджмент маркетинг. 3_Опорний конспект лекцій_Менеджмент Маркетинг. 4_Завдання для індивідуальних робіт_Менеджмент Маркетинг. 5_Теми рефератів_Менеджмент Маркетинг. 6_Тематика та питання до проведення практичних робіт_Менеджмент Маркетинг. 7_Тести з дисципліни «Менеджмент маркетинг». 8_Питання до іспиту заліку_Менеджмент Маркетинг.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Менеджмент Маркетинг" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28548