Діалогова сесія як механізм участі громад у виробленні та прийнятті місцевих рішень - Демчук, Ю. Б. (Одеса, 2017)
В статті проведено аналіз інституційно-процедурних механізмів впливу громадян на прийняття рішень органами місцевого самоврядування як чинник ефективного фунціонування демократії на локальному рівні в компаративному вимірі.
Демчук Ю. Б. Діалогова сесія як механізм участі громад у виробленні та прийнятті місцевих рішень / Ю. Б. Демчук // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 25-27.
Keywords: реформа місцевого самоврядування; локальна політична участь; політико-управлінські рішення; громади; українське законодавство