Психологія емоцій та почуттів : підручник - (:unkn) unknown (Гельветика, 2024)
У підручнику представлено загальнотеоретичну характеристику різноманітних емоційних реакцій, емоційних станів і почуттів; розкрито психотехнології їхнього регулювання, коригування, внормування, безпечного й екологічного проживання. Підручник адресований здобувачам вищої психологічної освіти, науково-педагогічним працівникам ЗВО, психологам, психотерапевтам та ін.
Психологія емоцій та почуттів : підручник / [О. М. Цільмак, Ю. І. Шмаленко, Н. Е. Мілорадова, С. О. Гарькавець та ін.] за заг. ред. О. М. Цільмак. – Одеса : Гельветика, 2024. – 420 с. з іл. – (Серія «Психотехнології») - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27749
Keywords: психологія емоцій та почуттів; емоційні реакцій; емоційні стани; емоційні почуття; психотехнології