Адвокатура як інститут громадянського суспільства - Маслей, А. М. (Одеса:Фелікс, 2013)
В статті піднімається питання про місце та роль адвокатури у суспільстві та державі, розкривається сутнісна характеристика цього правозахисного інституту. Вбачаючи в адвокатурі самостійний інститут громадянського суспільства, виокремлюються її як окремі, так і загальні функції, їх вплив на захист прав та свобод особи.
Маслей А. М. Адвокатура як інститут громадянського суспільства / А. М. Маслей // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.238-240.
Keywords: адвокатура; громадянське суспільство; правосуддя; держава; захист прав і свобод людини і громадянина