Соціокультурні аспекти наркотизму в Україні - Ілько, С. А. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті досліджуються причини та сучасний стан розвитку наркотизму серед підлітків та молоді, оперативно-розшукова діяльність у сфері її протидії.
Ілько С. А. Соціокультурні аспекти наркотизму в Україні / С. А. Ілько // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.314-316.
Keywords: наркотизм; наркоманія підлітків та молоді; тенденції розвитку наркотизму; протидія наркоманії; немедичне споживання наркотиків