Щодо пошуку місця «міжнародних злочинів» у законодавстві України про кримінальну відповідальність - Кузьмін, Едуард Едуардович; Кузьмін, Е. Е.; Kuzmin, Eduard E. (Миколаїв : Миколаївський інститут права НУ ''ОЮА'', 2020)
В контексті існуючої взаємодії між «міжнародною» та «національною» сферами, а також їх «перетину», зроблено певну спробу встановити місце «міжнародних злочинів» у національному кримінальному законодавстві України. Визначено та охарактеризовано низку ключових проблем, що виникають під час відповідного процесу.

In the context of the existing correlation between “international” and “national” spheres, as well as their “interconnection”, a certain attempt to identify the place of “international crimes” in the national criminal legislation of Ukraine has been made. A number of problems, that arise during the relevant process is defined and characterized.
Кузьмін Е. Е. Щодо пошуку місця «міжнародних злочинів» у законодавстві України про кримінальну відповідальність / Е. Е. Кузьмін // Новітні кримінально-правові дослідження – 2020: Альманах наукових праць / за ред. професора О. В. Козаченка, О. М. Мусиченко. – Миколаїв : Миколаївський інститут права Національного університету «Одеська юридична академія», 2020. – С. 78-84.
Keywords: міжнародні злочини; конвенційні злочини; злочини проти миру; безпеки людства та міжнародного правопорядку; гармонізація кримінального законодавства; національне кримінальне законодавство; international crimes; conventional crimes; crimes against peace; security of mankind and international legal order; harmonization of criminal legislation; national criminal legislation; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE