Проблеми публічного адміністрування - Білокур, Євгенія Ігорівна; Билокур, Е. И.; Bilokur, Yevheniia; Неугодніков, Андрій Олександрович; Неугодников, Андрей Александрович; Neugodnikov, Andrey O.; Тодощак, О. В.; Тодощак, Олег Владимирович; Todoshchak, Oleh V. (Одеса : Фенікс, 2019)
Освітня програма підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня в Національному університеті «Одеська юридична академія»
навчально-методичний посібник (для здобувачів вищої освіти денної форми навчання)
Білокур Є. І. Проблеми публічного адміністрування: навчально-методичний посібник (для здобувачів вищої освіти денної форми навчання) / Є. І. Білокур, А. О. Неугодніков, О. В. Тодощак. - Одеса : Фенікс, 2019. - 98 с.
Keywords: публічне адміністрування; публічне управління; адміністративне право; навчально-методичний посібник; публичное администрирование; публичное управление; административное право; учебно-методическое пособие; public administration; administrative law; manual