Фінансовий менеджмент : навчальний посібник (для здобувачів вищої освіти денної форми навчання) - Латковська, Тамара Анатоліївна; Койчева, Ольга Семенівна; Сідор, Михайло Іванович (Одеса, 2019)
Підготовлено відповідно до освітньо-професійної програми підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня в Національному університеті «Одеська юридична академія»
Латковська Т. А. Фінансовий менеджмент: навчальний посібник (для здобувачів вищої освіти денної форми навчання) / Т. А. Латковська, О. С. Койчева, М. І. Сідор. - Одеса, 2019. - 88 с.
Keywords: фінансове право; фінансовий менеджмент; финансовое право; финансовый менеджмент; financial law; financial management