Міжнародна правосуб'єктність індивіда: за чи проти ? - Синкевич, Р. І.; Синкевич, С. И.; Sinkevich, S. I. (Одеса : Фенікс, 2012)
На думку автора статті, бурхливий розвиток суміжних галузей в міжнародному праві, призведе до накопичення масштабного масиву корисної інформації, що дасть змогу більш конкретно та більш обгрунтованіше визначити правовий статус індивіда в міжнародному праві, усунувши цим самим різноманітні прогалини та колізії.
Синкевич Р. І. Міжнародна правосуб'єктність індивіда: за чи проти ? / Р. І. Синкевич // Міжнародні читання з міжнародного права пам’яті професора П.Є. Казанського : матер. третьої міжнар. наук. конф. (м. Одеса, 2–3 листопада 2012 р.) / відп. за випуск М. І. Пашковський ; НУ «ОЮА». – Одеса : Фенікс, 2012. – С. 130-133.
Keywords: міжнародна правосуб'єктність індивіда; международная правосубъектность индивида; international legal personality of the individual; правовий статус індивіда в міжнародному праві; правовой статус индивида в международном праве; the legal status of the individual in international law; визнання індивіда суб’єктом міжнародного права; признание индивида субъктом международного права; recognition of an individual subject of international law