Особливості правового регулювання водогосподарської діяльності на радіаційно небезпечних землях навколо Чорнобильської АЕС - Сьомочкіна, Є. М.; Семочкина, Е. Н.; Syomochkina, E. M. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Проаналізовано особливості регулювання водогосподарської діяльності на радіаційно небезпечних землях навколо Чорнобильської АЕС, визначено термін «водогосподарська діяльність» та надано окремі пропозиції.
Сьомочкіна Є. М. Особливості правового регулювання водогосподарської діяльності на радіаційно небезпечних землях навколо Чорнобильської АЕС / Є. М. Сьомочкіна // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 328-334.
Keywords: водогосподарська діяльність; водокористувачі; водні ресурси; радіаційно небезпечні землі; Чорнобильська катастрофа; водохозяйственная деятельность; водопользователи; водные ресурсы; радиационно опасные земли; Чернобыльская катастрофа; water economic activities; water users; water; radiation dangerous grounds; the Chernobyl disaster